Atenție! Mai putin de 1.000 de abonamente UNTOLD mai sunt disponibile

Sursă foto: servuscluj.ro

UNTOLD, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din Europa, se pregătește să scrie istorie în acest an cu o ediție de neuitat. Toți cei care nu au reușit să-și achiziționeze un abonament pentru ediția din acest an a festivalului UNTOLD mai au la dispoziție foarte puțin timp. Festivalul este aproape sold out, mai sunt disponibile mai puțin de 1.000 de abonamente, la prețuri începând de la 199 Euro + taxe.

Ediția din acest an a festivalului UNTOLD va avea loc în perioada 3-6 august, în inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca, locul în care se întâlnesc magia și muzica.

Cu peste 250 de artiști internaționali și naționali pregătiți să urce pe cele opt scene, festivalul UNTOLD va oferi fanilor live act-uri în premieră pentru un festival din România: Imagine Dragons, Bebe Rexha, Ava Max, French Montana, Ferg, dar și un lineup impresionant care include cei mai mari DJ din lume: David Guetta, Martin Garrix, Alok, Armin van Buuren, Steve Aoki, Eric Prydz, Zhu, KSHMR, Tale Of Us, Amelie Lens, Boris Brejcha.

Pe lângă experiența muzicală, UNTOLD este cunoscut pentru atmosfera sa magică, decorurile impresionante și interacțiunea specială cu publicul. Festivalul oferă și o varietate de activități și zone speciale, inclusiv zone de relaxare, gastronomie, artă și zone de divertisment, pentru a asigura o experiență completă.

Pentru mai multe informații și achiziționarea de bilete sau abonamente, accesați: www.untold.com.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *