Categorii
Actualitate

Alertă la un spital de psihiatrie din Cluj, după ce un pacient a dat foc unor hârtii

Pompierii au fost chemaţi să intervină, joi noapte, la Clinica de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, după ce un pacient a dat foc unor hârtii, într-o noptieră. Trei pacienți au fost mutați într-un alt salon, iar flăcările au fost stinse de personalul medical, scrie Monitorul de Cluj.

O alertă de miros de fum a fost făcută azi noapte, prin 112, la Clinica de Psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență, de pe strada Victor Babeș din municipiul Cluj-Napoca.

Au fost dislocate la fața locului două autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD, dar s-a constatat că a fost vorba despre câteva hârtii aprinse într-o noptieră de unul dintre pacienți și care au fost stinse de personalul medical până la sosirea pompierilor.

Trei pacienţi din acel salon au fost mutaţi în altă încăpere, dar nu s-a impus evacuarea/relocarea altor pacienţi.

În urma incidentului, a fost deteriorată noptiera în care s-a dat foc. „Un membru al personalului medical, care acuza dureri la un picior, după ce a alunecat, a primit asistenţă de la echipajul SMURD şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, au mai transmis reprezentanții ISU Cluj.

Foto ilustrativă: stiridecluj.ro

De Informatiacluj.ro

InformatiaCluj.ro este un site de stiri din Cluj-Napoca, Romania, care ofera actualizari despre evenimentele si noutatile din oras si din regiune.