Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că Ucraina este pregătită pentru lansarea contraofensive împotriva Rusiei.Rezultatul contraofensivei este eliberarea teritoriilor noastre
„Zelenski astăzi suntem pregătiți să o facem, să desfășurăm operațiuni de contraofensivă. Ne-am dori să avem anumite lucruri, dar nu putem aștepta luni de zile. Credem cu tărie că vom reuși.
Nu știu cât timp va dura”, a declarat Volodimir Zelenski, într-un interviu acordat publicației The Wall Street Journal, potrivit Ukrainska Pravda.Totodată, Zelenski consideră că țările occidentale trebuie să depună eforturi pentru a izola Rusia.Zelenski a subliniat că rezultatul contraofensivei trebuie să fie eliberarea teritoriilor ucrainene, iar atunci când aceasta se va produce, va fi una evidentă.„Acesta nu este un film. Îmi este greu să spun cum veți vedea contraofensiva. Principalul lucru este ca Rusia să o vadă, și nu doar să o vadă, ci și să o simtă.Și ne referim în special la trupele care au ocupat teritoriul nostru. Rezultatul contraofensivei este eliberarea teritoriilor noastre. Când se va întâmpla acest lucru, veți ști că se întâmplă”, a mai transmis liderul ucrainean.