Sursă foto: servuscluj.ro

Ce părere aveți de petrecerea weekend-ului la un eveniment special dedicat sărbătoririi tradițiilor culinare și muzicale ale Transilvaniei? Unul dintre cele mai faimoase restaurante din Cluj-Napoca își deschide grădina de vară pentru un eveniment unic: Culinăria de Primăvară 2023.

Restaurantul Dapino vă invită să vă bucurați de preparate autentice românești într-o atmosferă caldă, însoțite de acordurile muzicale ale unui taraf. Cunoscută ca o sărbătoare a tradițiilor culinare și muzicale ale Transilvaniei, Culinăria de Primăvară 2023 va avea loc în weekendul 20-21 mai și va aduce în fața publicului invitați speciali. Simion Bogdan-Mihai și Lăutarii de Mătase vor crea o atmosferă vibrantă cu muzică românească autentică, iar Adrian Naidin și Mircea Groza vor completa evenimentul cu melodii de taraf.

Iubitorii de mâncare vor avea parte de preparate gătite cu pasiune, într-un ospăț tradițional ardelenesc, cu preparate pregătite la foc deschis și cu degustări. Bucătăria va folosi ingrediente locale proaspete și va oferi o experiență gustativă care va aduce aminte de vremurile copilăriei și de gustul bunicii.

Băcănia DaPino, renumită pentru aromele originare din Italia și zona mediteraneană, va aduce în prim-plan tradițiile culinare și armonioase ale Transilvaniei, într-un cadru pitoresc din grădina restaurantului. Acest eveniment inedit și plin de savoare, desfășurat în inima Clujului, promite să vă ofere o experiență culinară autentică și memorabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.