Volodimir Zelenski, a declarat recent că este necesar ca teroarea rusă să fie învinsă peste tot, iar în Ucraina nu trebuie să rămână nici măcar o ruină, ceea ce ar dovedi că libertatea este mult mai puternică, informează Stiripesurse.ro.

„Teroarea rusă trebuie să piardă peste tot, în toate: pe câmpul de luptă și astfel încât în ţara noastră să nu rămână nici măcar o ruină, pentru a putea reconstrui totul și a dovedi, astfel, că libertatea este mai puternică” – a transmis Zelenski, într-un mesaj video publicat luni seară.

Președintele a făcut referire și la importanța sprijinului oferit de Danemarca în ceea ce priveşte inițiativa exporturilor maritime de cereale și participarea la programul “Cereale din Ucraina”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, deCarrieLukas vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Faptul că am făcut progrese semnificative în ceea ce privește securitatea alimentară dovedește că putem realiza progrese și în privinţa altor puncte ale Formulei noastre pentru pace”, a accentuat președintele.