Sursă foto: stiridecluj.ro

Vineri dimineața, acoperișul unei hale de producție din Jucu a luat foc, necesitând intervenția pompierilor.

Echipajele de pompieri au intervenit începând cu ora 7:30, folosind trei autospeciale de stins incendii și o autoscară pentru a stinge flăcările care se răspândiseră pe acoperișul unei hale cu o suprafață aproximativă de 400 mp în localitatea Jucu.

Până în prezent, nu au fost raportate persoane care să fi solicitat asistență medicală. Pompierii din Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru a stinge incendiul care a izbucnit într-o hală unde se produceau peleți de rumeguș și unde erau depozitați aproximativ 30 mc de rumeguș.

Alerta a fost primită în jurul orei 7:10, iar la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stins incendii, o autoscară și un echipaj SMURD în mod preventiv.

La momentul sosirii echipajelor de intervenție, o secțiune a halei cu o suprafață de aproximativ 650 mp, parte a unui complex de clădiri cu o suprafață totală de 2000 mp, ardea în mod generalizat și exista pericolul de extindere a incendiului la alte hale din apropiere.

Intervenția promptă a pompierilor a limitat răspândirea incendiului dincolo de limitele inițiale. Până în acest moment, nu au fost raportate persoane care să fi solicitat consult medical în urma acestui eveniment, iar cauza probabilă a incendiului este în curs de investigare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.