Teo Trandafir este una dintre cele mai longevive și apreciate prezentatoare TV din România. De-a lungul carierei a prezentat numeroase emisiuni de succes. Puțini știu însă că Teo Trandafir este adepta unui ritual, pe care îl respectă înainte de a începe filmările pentru emisiune.

Celebra prezentatoare TV a dezvăluit că are un fel anume de a se machia și de a se încălța. Totodată Teo Trandafir spune, de fiecare dată, și o rugăciune, înainte să intre pe platourile de filmare.

Ritualul lui Teo Trandafir înainte de fiecare emisiune TV

„De fiecare data când pregătim emisiile suntem relaxați, râdem, ne dam idei unii celorlalți. Suntem în același timp și foarte atenți și focusați pe ceea ce facem.

Referitor la ritual, cred ca fiecare prezentator de televiziune are unul. Eu, de exemplu, mă machiez începând de la același ochi și ma încalț începând de la același picior. Am o rugăciune pe care o spun de fiecare data înainte de a intra în emisie.” a mărturisit Teo Trandafir.

Fiica lui Teo Trandafir va pleca în străinătate la studii

Teo Trandafir are și o fiică, Maia, în vârstă de 18 ani, care se pregătește să plece la studii în străinătate. Prezentatoarea TV a dezvăluit ce părere are despre plecarea fiicei sale și cum va reuși să facă față despărțirii.

„În ceea ce privește momentul în care Maia va pleca de acasă, m-am obișnuit cu ideea, știu că mai devreme sau mai târziu se va întâmpla acest lucru. Din fericire, există tehnologie și dorință de comunicare de ambele parți.

Presupun că primele doua săptămâni, mi-au confirmat toate mamele care au trecut prin astfel de momente, o sa-mi fie greu.” a mărturit Teo, potrivit kanald.ro

Cine a fost prima dragoste a lui Teo Trandafir?

Un alt aspect despre vedeta tv pe care nu mulți îl știu este legat de prima dragoste. Ea a dezvăluit, la un moment dat, că prima sa iubire i-a adus o ciocolată din Germania atunci când i-a ”furat acel pupic”.

,,Aveam, cred, 15 ani când m-am îndrăgostit prima dată și îmi amintesc că ne-am pupat o singură dată și am crezut că murim amândoi. Atunci nu era libertatea de acum, era rușine să te vadă vecinii. Nu am avut eu curajul să fac primul pas. El mi-a adus o ciocolată din Germania, acum se găsește și în România, și mi-a furat acel pupic.

A fost la fel ca momentul în care m-a pupat Toto Cutugno. Dansam cu el și simțeam că se întâmplă, am închis ochii și mi-am zis: „Facă-se voia Ta, Doamne!, mai ales că erau de față 800 de oameni”, a precizat Teo Trandafir.