Actorul Mihai Bendeac a avut relații cu multe femei celebre din România, însă niciodată nu s-a gândit să se însoare cu vreuna dintre ele. Acum, a mărturisit care este motivul și de asemenea, de ce nu își dorește nici să aibă copii.

Actorul de comedie Mihai Bendeac a avut relații cu mai multe femei cunoscute din România, însă niciodată nu s-a gândit la însurătoare.

După plecarea din postul de jurat al emisiunii „iUmor” de la Antena 1, actorul a mărturisit, de asemenea, că nu își dorește nici să aibă copii și că este foarte greu să îl suporți mult timp.

De ce nu își dorește Mihai Bendeac să aibă copii?

Printre femeile celebre care i-au fost iubite se numără Mirela Zeța, Sore, Andreea Popescu şi Celia. Niciuna dintre ele nu l-a convins însă pe Mihai Bendeac să se așeze la casa lui și să își întemeieze o familie.

Acesta a spus că spațiul personal este extrem de important pentru el, și de aceea nu poate petrece mai mult de 5 zile alături de iubita sa. Tot din acest motiv, îndrăgitul actor nu își dorește nici să aibă copii.

Care a fost femeia pe care a iubit-o cel mai mult?

Totuși, altă femeie celebră a fost cea care „i-a pus capac” actorului, și anume Roxana Vancea. Actorul a mărturisit că ea a fost femeia pe care a iubit-o cu adevărat.

Mai mult, a simțit gelozie atunci când a aflat că fosta sa iubită se căsătorește cu altcineva. Cu toate acestea, în perioada în care formau un cuplu, Mihai Bendeac și-a tatuat pe degetul inelar cuvântul „never”(eng. „niciodată”), semn clar că nici atunci nu avea vreo intenție să se însoare.

„Vrei să mă inviți la o nuntă, trebuie să-mi dai un contract semnat de tine sau de către persoana cu care te căsătorești cum că nu veți divorța niciodată. De ce spun asta?

Pentru că dacă s-ar întâmpla acest eveniment după un an, după doi, după 10, 20, n-are importanță, privind retrospectiv eu aș fi de fapt un papițoi care s-a îmbrăcat elegant pentru voi și care și-a pierdut o zi din viața lui și a livrat și o sumă de bani în scopul fericirii voastre eterne.

Dar de fapt, biserica ar trebui să facă această treabă pentru că se spune că ei reprezintă Divinitatea și te-ai căsătorit, nu?

Înseamnă că ai mâncat c**** în fața Divinității dacă ai divorțat. Nu vă mai căsătoriți degeaba!”, a spus actorul.