Veste tristă! Femeia care s-a aruncat miercuri, 19 iulie, de la etajul unui bloc cu 4 etaje din Huedin, a decedat

Sursă foto: stiridecluj.ro

 

Femeia care a sărit de la etajul unui bloc cu 4 etaje din Huedin pe data de 19 iulie a decedat. La sosirea la spitalul din Huedin, medicii nu au mai putut face altceva decât să declare decesul, conform anunțului făcut de polițiștii clujeni.

Evenimentul a implicat intervenția promptă a pompierilor din cadrul Detașamentului Huedin, care au oferit primul ajutor calificat și asistență medicală de urgență împreună cu un echipaj SMURD, după ce o persoană a căzut de la înălțime pe strada Avram Iancu din Huedin.

La locul incidentului, echipajele de urgență au găsit o femeie în stare de inconștiență, prezentând multiple traumatisme. Aceasta a fost transferată de urgență cu ambulanța la spital pentru îngrijiri medicale, însă, din nefericire, medicii au fost nevoiți să constate decesul victimei.

Se crede că femeia a recurs la acest gest extrem din cauza unei depresii, amplificate de problemele cu care se confrunta la locul de muncă. Autoritățile clujene au deschis o anchetă în acest caz și au inițiat un dosar pentru ucidere din culpă, potrivit informațiilor transmise de Info Huedin.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *