Simona Halep a fost aspru critcată de jurnaliștii maghiari! Presa din Ungaria a analizat scandalul de dopaj în care este implicată jucătoarea de tenis din România, comentând și divorțul ei de Toni Iuruc. Iată ce au scris reporterii maghiari despre Simona Halep.

Ungaria susține că Simona Halep NU mai are dreptul la prezumția de nevinovăție

Jurnaliștii din Ungaria au atacat-o direct pe Simona Halep, analizând pe larg scandalul de dopaj în care este implicată, dar și divorțul ei de Toni Iuruc și declarațiile ei legate de starea sa de sănătate și de motivele pentru care a decis să își opereze nasul.

Jurnaliștii din Ungaria au denumit-o pe Simona Halep „fraudatoare dovedită” și au spus că „nu mai are dreptul la prezumția de nevinovăție” și că „în cazul ei nu se păstrează decența”.

„Simona Halep a fost suspendată temporar, după ce a fost testată pozitiv la US Open. Fostul lider mondial a negat pe Twitter că a luat cu bună știință medicamentul anti-anemie Roxadustat. După două teste anti-doping pozitive, Simona Halep nu mai are dreptul la prezumția de nevinovăție! Totuși, în cazul ei nu se păstrează decența, în condițiile în care în joc e o miză morală, dar și materială, deoarece niciun sponsor nu este bucuros să apară în aceeași fotografie cu o fraudatoare dovedită.

După ce a fost eliminată în primul tur al turneului de Grand Slam de la New York împotriva ucrainenei Darija Snigur, Halep a anunțat că nu va mai juca anul acesta invocând oboseală psihică. După întoarcerea în România, a divorțat rapid și discret de soțul ei, Toni Iuruc, cu care era căsătorită de doar un an, și a fost și operată la nas”, au scris jurnaliștii maghiari de la Nemzeti Sporti.

Radu Banciu este ferm convins că Simona Halep s-a dopat cu bună știință

Vă amintim că jucătoarea de tenis a fost criticată și de jurnaliștii români. Luna trecută, Radu Banciu a criticat-o dur pe Simona Halep din cauza scandalului de dopaj în care este implicată, fiind ferm convins că acuzațiile care i-au fost aduse sunt reale, iar ea minte. Din punctul lui de vedere, jucătoarea de tenis din Constanța a devenit o rușine pentru sport.

Potrivit spuselor sale, „tot ce se spune” și „tot ce se scrie este fals”, iar „într-o țară normală”, un sportiv prins dopat ar fi fost aspru pedepsit.

„Este o rușine pentru sport Simona Halep în momentul ăsta! Că și-a prezentat nu știu ce ținută, ce vorbești, bă? După ce a fost prinsă dopată, Cea mai mare rușine pentru un sportiv pe planeta asta! Ghilotina nu mai există! Cea mai mare rușine este să fii prins dopat, după aceea să înlănțui minciunile că tu nu știai.

Păi da ce, băi, ați prins vreodată pe vreunul cu evaziune fiscală sau cu corupție să spună: ‘Da, domne’, eu am furat de am rupt?’. A venit vreodată vreun Sorin Oprescu să ne spună: ‘Aveți dreptate! Acum că m-ați prins, pot să vă spun. Eu sunt cel care a luat șpagă!’. N-a recunoscut niciodată niciunul!

Și o ridică toată lumea… N-a acuzat-o nimeni în România, n-a șters-o nimeni! V-am spus asta din prima zi în care s-a întâmplat că nu avem competențele morale să ne judecăm între noi. Tot ce se spune, tot ce se scrie este fals.

Într-o țară normală, o rădeai din palmares! Nu mai exista! Nu mai vii cu nicio scuză, că oricum este ca la politicieni. Ai fost acuzat, ți-ai dat demisia. (…) Pentru ce să sprijinim un infractor?”, a declarat Radu Banciu în timpul emisiunii TV „Fotbal All Inclusive” de pe Prima Sport.