Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu solid și au împreună trei copii. Ea este una dintre cele mai frumoase femei din România și a povestit recent cum a început relația actualul ei soț.

Valentina Pelinel mărturisește că se simte o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Este căsătorită de ani buni cu Cristi Borcea, iar cei doi au împreună trei copii. Ea a dezvăluit recent și cum a început relația de iubire din ei. Se cunoșteau de multă vreme și erau prieteni.

„Totul a curs natural și lucrurile s-au legat de la o zi la alta. Cristi este un bărbat extrem de carismatic, este imposibil să nu îl remarci sau să nu îi admiri personalitatea puternică și energia pe care o emană. L-am apreciat din primul moment când l-am întâlnit, dar sentimentele mele au evoluat pe parcurs în mod firesc și treptat. Ne-am cucerit reciproc și, în timp, sentimentele s-au intensificat și au condus către relația puternică pe care o avem“, a spus Valentina Pelinel.

Și-a asumat relația

Ea recunoaște că în viața lor au existat multe provocări, dar spune că nu a interesat-o niciodată ce spune „gura lumii“. „Mi-am asumat relația cu soțul meu încă din primul moment când ne-am îndrăgostit. Nu este greu să fii doamna Borcea, pentru că nu este o etichetă.

Sunt soția unui bărbat minunat, pe care l-am ales ca partener de viață și tată al copiilor mei. Ceea ce ne leagă este mai puternic decât orice dificultate prin care am trecut. Fiecare provocare ne-a consolidat sentimentele pe care le avem unul față de celălalt“, a mai spus soția lui Cristi Borcea.

Comunicarea este crucială

Relația dintre ei s-a schimbat însă după ce în viața lor au apărut copiii. Valentina Pelinel spune că în orice căsnicie comunicarea este extrem de importantă.

„Ne rezervăm timp și pentru noi, deoarece consider că este esențial. Relația se schimbă inevitabil când apar copiii. Ceea ce pierzi câștigi înzecit la nivel de împlinire personală și relațională. Cel mai important lucru într-o relație este comunicarea și fiecare trebuie să își găsească vocea și să transmită ceea ce își dorește și are nevoie, respectând în același timp și dorințele partenerului.

Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț să-mi fac timp pentru ce contează și să prioritizez lucrurile. Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disciplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți“, a mai spus Valetinna Pelinel, potrivit viva.ro.