Una dintre tinerele care figurează în dosarul DIICOT ca parte vătămată a vrut să îl viziteze în arest pe Tristan Tate. Nu i s-a permis însă acest lucru. Tânăra îi adusese acestuia un pachet cu alimente.

Frații Tate se află în arest de la finele anului trecut. Au cerut de mai multe ori să fie cercetați în libertate, dar solicitările lor au fost repinse de magistrați.

Andrew Tate a publicat recent pe Twitter o listă cu persoanele care îl pot vizita pe el și pe fratele său în arest. Este vorba despre patru membri ai familiei, dar și despre un cunoscut vlogger american.

Vizită surpriză

Tristan Tate a fost vizitat joi de Cristina Pazurati, mama fetiței sale, care a venit la arest însoțită de micuță. Femeia nu a dorit să facă nicio declarație cu privire la acuzațiile care i se aduc fostului ei iubit.

Tot la arest s-a prezentat joi și un vizitator surpriză. O tânără blondă, pe nume Beatrice a dorit să îl vadă pe Tristan Tate și chiar i-a adus un pachet cu alimente. Femeii nu i s-a permis însă accesul, deoarece numele ei ar figura în dosarul DIICOT, pe lista părților vătămate. Mai exact, inculpații nu pot lua legătura cu victimele în timpul derulării anchetei penale.

Tot astăzi au avut loc și noi audieri în acest dosar. La sediul DIICOT au fost citați mai mulți membri ai familiei milionarilor, dar și Bogdan Stancu, bodyguard-ul fraților Tate, potrivit cancan.ro.

Acuzații grave

Frații Andrew și Tristan Tate sunt acuzați constituirea unui grup infracțional, lipsire de libertate și viol. Ei sunt suspectați că au exploatat sexual mai multe tinere. Milionarii susțin că sunt nevinovați și au cerut să fie cercetați în libertate.

Averea lor, care se ridică la 18 milioane de euro, a fost pusă sub sechestru de autoritățile române. Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI), din dispoziția procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală (DIICOT), a anunțat că „a preluat în administrare 29 de bunuri mobile (autovehicule şi ceasuri de lux), precum şi mai multe sume de bani, în lei, euro, lire sterline şi dolari SUA“.