Polițiștii și pompierii de la ISU Cluj au intervenit duminică dimineață devreme la un accident rutier produs pe DN1C-E576, în localitatea Jucu de Mijloc din județul Cluj. O mașină a fost găsită de aceștia în mijlocul unui restaurant, relatează portalul de știri locale Cluj Live.

Un șofer în vârstă de 19 ani, din județul Maramureș, care conducea din direcția Gherla spre Cluj-Napoca, a ieșit de pe șosea și a intrat direct într-un restaurant de pe marginea drumului. Accidentul a avut loc în jurul orei 3:50 și nu era nimeni în interiorul localului.

În autoturism se aflau alți 3 bărbați, iar cei doi pasageri de pe bancheta din spate au necesitat îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Foto: ISU Cluj

La accident au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca.

„Alerta a venit în jurul orei 04:00, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. Echipajele operative au găsit un autoturism intrat în interiorul unui restaurant, cu ocupanții ieșiți din acesta. Patru bărbați au fost consultați de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care doi, în vârstă de aproximativ 30 de ani, au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La prima evaluare aceștia prezentau afecțiuni ușoare”, au transmis pompierii.