Sursă foto: servuscluj.ro

Spitalul Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii a inaugurat recent un nou aparat RMN de înaltă performanță. Achiziționarea acestui aparat a fost posibilă datorită sprijinului financiar acordat de Consiliul Județean Cluj, care a alocat o sumă de 1.500.000 de lei din bugetul propriu și a mai nominalizat o sumă de 500.000 de lei, provenită din cotele defalcate din impozitul pe venit pe anul 2022.

„Beneficiari ai acestei investiții vor fi circa 60.000 de cetățeni din Câmpia Turzii și din comunele limitrofe, pentru că, odată cu punerea în funcțiune a RMN-ului, au un acces mai facil și rapid, aproape de casă, la investigațiile realizate cu ajutorul acestui aparat de ultimă generație. În ce ne privește, vom continua să sprijinim spitalele clujene în realizarea investițiilor necesare, conștienți fiind că sănătatea este bunul cel mai de preț”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală al Spitalului Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii beneficiază de un echipament avansat de 16 canale pentru efectuarea procedurilor de Rezonanță Magnetică Nucleară. Această tehnică neinvazivă și neiradiantă permite obținerea de imagini detaliate, clare și precise, facilitând diagnosticarea rapidă și corectă de către personalul medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.