Preşedintele PSD Sector 1, Florin Manole, susține că directoarea ADP Sector 1, Sorina Oancea, numită în funcție de primarul USR al Sectorului 1 Clotilde Armand, este „într-un evident conflict de interese”, după ce „și-a angajat cumnatul – pe domnul Dvorscheak, șef peste parcările din sector”.

„Așadar, dacă vedeți că spațiile verzi sunt neingrijite și situația parcărilor e departe de a fi satisfăcătoare să știți că vina e doar la această familie USRistă”, a transmis liderul PSD Sector 1, pe Facebook.

Florin Manole a făcut apoi o paralelă cu situația lui Constantin Mitulețu-Buică, șeful AEP, acuzat de ANI că și-a angajat cumnata în instituție și care și-a anunțat demisia începând cu 13 februarie. Vicepreşedintele USR, Ionuț Moșteanu, a cerut însă coaliției să îl demită mai devreme.

„În același timp, vedem USR cerând demisia șefului de la AEP pentru că și-a angajat o rudă. Demisie care s-a și petrecut. Ce credeți că va face familia Oancea-Dvor? Va pleca cineva prin demisie? Îi va demite Clotilde Armand, ea însăși cu dosar ANI trimis la DNA? Va cere Moșteanu să se respecte legea și etica?”, a adăugat Florin Manole.

„Să n-aveți speranțe, la sectorul 1 ipocrizia USR e egalată doar de incompetență”, a mai transmis liderul PSD Sector 1.