Sursă foto: stiridecluj.ro

Un bărbat din județul Cluj este dat dispărut, după ce a părăsit domiciliul său vineri, pe data de 31 martie, și nu s-a mai întors acasă. Familia nu a mai primit nicio informație despre el de atunci.

„La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 21.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție Rurală Baciu a fost sesizată cu privire la faptul că LINGURAR NICOLAIE, în vârstă de 72 de ani, a plecat voluntar la data de 31.03.2023, de la domiciliul situat în localitatea Sumurducu, intenționând a se deplasa în comuna Dragu, din județul Sălaj și nu a revenit. Din verificările efectuate s-a constatat că nu a ajuns la locația unde intenționa să se deplaseze”, declară IPJ Cluj.

Persoana dispărută este înaltă de aproximativ 1,80 m și cântărește 80 de kg. Pe antebrațul drept are un tatuaj cu inscripția „LIVIA”. La momentul dispariției purta o căciulă gri, un trening format dintr-o bluză și pantaloni de culoare neagră, o geacă neagră, o pereche de bocanci negri cu roșu și avea o sacoșă albastră asupra sa. Cei care au informații despre acest bărbat sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.