Sursă foto: stiridecluj.ro

Duminică dimineața, în jurul orei 4:00, un autoturism BMW a intrat în restaurantul Han KM 17, situat la ieșirea din Jucu spre Apahida, aproape de Cluj-Napoca. În momentul accidentului, în mașină se aflau patru persoane, iar în restaurant nu se afla nimeni.

Potrivit Poliției Cluj, tânărul de 19 ani din județul Maramureș se afla la volan și se deplasa pe direcția Gherla spre Cluj-Napoca. La punctul kilometric 17+847m, autoturismul ar fi părăsit partea carosabilă, ”intrând în coliziune cu un imobil din proximitatea drumului, respectiv un restaurant în care nu se aflau persoane în acel moment”.

Potrivit ISU Cluj, patru persoane au primit îngrijiri medicale în urma accidentului, dintre care două au fost transportate la spital. Conducătorul auto a fost supus testului cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Duminică dimineața, în jurul orei 8:00, BMW-ul a fost deja extras din interiorul restaurantului, suferind daune semnificative. Un buldoexcavator a fost solicitat să curețe zona de resturile rezultate în urma impactului. Martorii afirmă că șoferul a adormit la volan, iar pe drumul drept care venea dinspre Gherla nu s-a mai încadrat în sensul giratoriu de lângă Han, ci a intrat direct în clădire prin vitrină.

”A adormit la volan. Bine că nu a fost nimeni în interior, pentru că a intrat direct în locul, distrugând mesele și colțarele”, a declarat un martor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.