Sursă foto: servuscluj.ro

Luni după-amiaza, în cartierul Mănăștur, un bărbat și-a pierdut viața după ce a suferit o deteriorare bruscă a sănătății pe un șantier. Echipa de pompieri a intervenit imediat pentru a-i acorda primul ajutor, dar, din nefericire, nu au reușit să-l salveze.

„A fost solicitat echipaj medical în cazul unei persoane, bărbat, 56 ani. A fost alocată la caz ambulanța SMURD terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Cluj-Napoca. Echipajul a efectuat manevre de resuscitare de la ora 13:34 până la 14:15. Persoana nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decesul”, a declarat ISU Cluj.

Poliția a deschis un dosar penal în acest caz.

„La data de 15 mai a.c., în jurul orei 13.20, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat aflat în cadrul unui șantier de pe strada Primăverii, din municipiul Cluj-Napoca, are nevoie de ajutor medical, fiind inconștient. La fața locului a fost dirijat de urgență un echipaj medical și un echipaj de poliție din cadrul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca.

Polițiștii au constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 56 de ani, din județul Cluj, aflat în calitate de muncitor în respectiva locație de șantier, care la un moment dat ar fi acuzat o stare de rău. Medicii i-au efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, au constatat decesul bărbatului.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă, cauza decesului urmând a fi stabilită în urma expertizei medico-legale”, a declarat și IPJ Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.