Un individ din Câmpia Turzii este acum în fața instanței, fiind acuzat de mai multe infracțiuni grave, inclusiv sechestrarea și abuzul sexual asupra unei minore în vârstă de 14 ani, pe lângă alte activități ilegale.

Procurorii susțin că în data de 4 ianuarie 2024, acest bărbat ar fi agresat-o pe o tânără într-un apartament din Câmpia Turzii, aplicându-i multiple lovituri și provocându-i suferințe fizice. De asemenea, i-ar fi distrus telefonul mobil și i-ar fi amenințat viața.

În data de 8 ianuarie 2024, în timp ce minora era la școală, individul i-ar fi trimis mesaje vocale amenințătoare, provocându-i teamă.

Pe 18 ianuarie 2024, acesta ar fi dus-o pe tânără în apartamentul său, sub amenințare, unde a reținut-o timp de aproximativ două ore. Aceasta nu este prima dată când individul comite astfel de acțiuni, având comportament similar față de o altă tânără din Câmpia Turzii.

În perioada 25 ianuarie 2024 – 5 februarie 2024, individul i-ar fi trimis 15 mesaje vocale amenințătoare, incluzând amenințări cu acte de violență și viol împotriva ei și a persoanelor apropiate, precum și amenințări că va posta un videoclip indecent cu ea în timpul activităților intime, totul pentru a o constrânge să răspundă la mesajele sale și să se întâlnească cu el.

De asemenea, la 1 februarie 2024, individul a condus un autoturism pe strada Laminoriștilor fără permis de conducere și a fost implicat într-un accident. Testarea cu aparatul alcoolscop a indicat o concentrație de alcool în sânge aproape de 2,11 g‰.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.