Sursă foto: servuscluj.ro

Luni seara, în localitatea Jucu, un bărbat a fost adus la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier. Un alt șofer a întors pe linia continuă și aproape că a lovit un alt autoturism, care s-a răsturnat apoi pe marginea drumului. Poliția îl caută acum pe șoferul vinovat.

„Din cercetările preliminare a rezultat faptul că un conducător auto nu ar fi acordat prioritate de trecere la plecarea de pe loc, având intenția de a întoarce în direcția municipiului Gherla peste marcajul longitudinal continuu dublu, existând posibilitatea producerii unui impact cu un alt autoturism, condus în același sens de mers, de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Turda.

Bărbatul de 45 de ani ar fi încercat evitarea coliziunii și ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul acestuia răsturnându-se ulterior în afara părții carosabile. Între cele două vehicule nu a existat impact.

Conducătorul auto de 45 de ani a fost transportat la o unitate medicală, pentru a primi îngrijirile de specialitate”, a declarat IPJ Cluj.

Polițiștii rutieri continuă să investigheze cazul pentru a identifica șoferul responsabil de accidentul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.