Categorii
Actualitate

Un accident rutier s-a produs noaptea trecută pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca

Noaptea trecută, pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca, s-au ciocnit două mașini. Un tânăr a fost dus la spital după ce nu a păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul din fața sa. În urma impactului, una dintre mașini a fost proiectată într-un alt vehicul care era parcat pe marginea drumului.

„În jurul orei 23:15, polițiștii Biroului Rutier Cluj au fost solicitați pentru a interveni pe Bulevardul Muncii, din municipiul Cuj-Napoca, în urma producerii unui eveniment rutier.

Primele cercetări au indicat faptul că un conducător auto în vârstă de 20 de ani, din municipiul Iași, care se deplasa cu autoturismul în direcția străzii Oașului a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, condus de un tânăr de 19 ani comuna Apahida. După impact, autoturismul tânărului de 19 ani a fost proiectat în afara părții carosabile, într-un autoturism parcat”, au explicat reprezentanții IPJ Cluj.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute la un accident rutier petrecut pe B-dul Muncii din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului au intervenit două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit trei autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

Un bărbat a fost consultat de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, în stare de conștiență și cooperant”, a declarat  ISU Cluj.

În urma testărilor făcute cu aparatul etilotest rezultatele au fost negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *