Sursă foto: servuscluj.ro

Ieri dimineață, a avut loc un accident rutier pe strada Oașului din Cluj-Napoca. Potrivit primelor informații, o femeie în vârstă de 85 de ani a fost lovită de un TIR în timp ce încerca să ajungă la tramvai.

Conform relatărilor, femeia a început să fugă spre tramvai în momentul în care vatmanul închidea ușile. În același timp, un cetățean moldovean de 47 de ani conducea TIR-ul care a început să se miște.

„La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 12.50, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe strada Oașului, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele date a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Republica Moldova, care în timp ce conducea un ansamblu de vehicule (cap tractor+semiremorcă) înspre centrul orașului, la plecarea de pe loc din dreptul unei stații fără refugiu pentru pietoni, ar fi acroșat o femeie în vârstă de 85 de ani, care ar fi pătruns pe partea carosabilă”, declară IPJ Cluj.

După incident, femeia a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital. Testul etilotest efectuat asupra șoferului a arătat un rezultat negativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.