Sursă foto: stiridecluj.ro

Luni, 22 mai, în jurul orei 17:00, s-a produs un accident cu 5 autoturisme pe Calea Moților.

Poliția Cluj a comunicat că, în urma primelor cercetări la fața locului, s-a constatat că un bărbat în vârstă de 35 de ani din Cluj-Napoca nu s-a asigurat corespunzător în timpul schimbării benzii de circulație, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula pe banda a doua în aceeași direcție. Acesta din urmă a fost proiectat pe contrasens, provocând avarierea a 5 vehicule.

În urma accidentului, 4 adulți au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare.

Nu s-a constatat că vreunul dintre șoferi ar fi fost sub influența alcoolului sau drogurilor.

Echipele de pompieri din Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit la locul accidentului de pe strada Moților din municipiul Cluj-Napoca.

La sosirea echipajelor de intervenție, s-au descoperit mai multe autoturisme avariate, iar într-unul dintre ele se aflau două persoane blocate.

Astfel, a fost necesară utilizarea echipamentelor hidraulice disponibile pentru deblocarea ușilor și asigurarea accesului pentru extragerea celor două persoane din vehicul, fără a agrava leziunile suferite. Cei doi bărbați, în vârstă de aproximativ 20 și 70 de ani, au fost preluați de către echipajele SMURD și SAJ după extragere și vor fi transportați la spital pentru investigații și îngrijiri specializate.

În cele din urmă, salvatorii au preluat patru persoane și le-au transportat la spital, printre care se află și un cuplu căsătorit. ”E o minune ca nu a murit niciun pieton, soferii astia circula complet ca niste neajunși cu viteză în traficul asta”, a declarat un martor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.