Theo Rose și Anghel Damian sunt unul dintre cele mai noi și mai mediatizate cupluri din showbiz. Ambii erau în relații de ani de zile cu foștii parteneri, înainte să se îndrăgostească fulgerător și, la scurt timp, Theo Rose să rămână însărcinată.

Artista și regizorul serialului „Clanul” vor deveni părinți. Invitată recent în emisiunea „La Măruță”, Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian.

Theo Roseși Anghel Damian s-au gândit să facă cununia Civilă

Relația dintre Theo Rose și Anghel Damian a luat cu asalt showbiz-ul românesc. Ceea ce mulți credeau că va fi doar o idilă trecătoare s-a transformat înre-o relație cât se poate de serioasă în mai puțin de un an. Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți, căci artista este însărcinată și va da naștere unui băiețel. Invitată în emisiunea lui Măruță, Theo a oferit detalii despre nuntă și a spus cum vrea să se desfășoare evenimentul. De asemenea, ea a mai vorbit și despre problemele pe care le întâmpină în timpul sarcinii.

„S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-a văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie. Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede. E… Nu-i interesează pe ei. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei la nunți, evenimente. (…) Nu cred în astfel de superstiții. Într-adevăr, într-o biserică m-aș cununa, adică n-aș avea nicio problemă să fac asta. Fără petrecere, fără… Nu am vorbit așa serios cu el despre asta. În principiu, ne-am gândit și la cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul. Să fie copilul pe numele lui. Nu mă grăbesc”, a povestit artista în emisiunea lui Cătălin Măruță, scrie Viva!.

Theo Rose este îngrijorată de perioadă ce urmează după naștere

Theo Rose a mărturisit că adeseori își face griji pentru perioada care o așteaptă, după ce fiul ei și al lui Anghel Damian va veni pe lume. Artista se gândește constant că vrea să fie o mamă cât mai bună pentru micuțul ei.

„Te gândești și după naștere, dacă o să fii o mamă potrivită, dacă o să îl iubești suficient de mult, dacă o să fii bună, cum o să te descurci, ce o să învețe el de la tine. Nu mai zic. Mă apucă tot felul de gânduri. Anghel mai mult decât mine. Pe Anghel îl ia cu leșin, pe el îl ia inima la fiecare control, la fiecare atenționare din partea medicului. Că apar tot felul de situații neprevăzute”, a mai adăugat aceasta în show-ul lui Măruță.

Familia lui Theo Rose este din cale afară de entuziasmată de sarcina artistei și toți așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume al primului nepoțel. Artista a afirmat că sunt momente când se simte copleșită de stările din timpul sarcinii și că uneori îi vine să plângă.

„Toată familia abia așteaptă. E primul copil din familia noastră, n-avem nici un nepoțel și toți sunt înnebuniți. Le mai trimit câte o poză de la morfologie, de la ecografiile pe care le facem. Îmi vine să plâng întruna. Am nervii întinși la maxim și, na hormonii, problemele hormonale”, a mai menționat artista.