Sursă foto: servuscluj.ro

Datorită succesului înregistrat și a numărului mare de cereri primite, Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” în colaborare cu Consiliul Județean Cluj va prelungi campaniile de prevenție și depistare precoce a cancerului de col uterin și a sânului până pe 13 aprilie 2023. Aceste campanii vor avea loc la Cluj Arena, iar pe esplanada stadionului se vor desfășura activități de testare gratuită pentru cancerul de col uterin și cel de sân într-un program de la 8:30 dimineața până la ora 20:00.

Pentru testarea pentru prevenirea și depistarea cancerului de col uterin, persoanele interesate pot suna la numărul de telefon 0215.277.598, de luni până vineri, între orele 9:00 – 18:00, pentru programări și informații. Grupul țintă pentru acest tip de testare sunt femeile cu vârsta cuprinsă între 24 și 64 de ani, care locuiesc în județele Cluj, Bihor, Maramureș, Satu Mare, Sălaj și Bistrița-Năsăud.

Pentru mamografii gratuite, este necesară o programare prealabilă la numărul de telefon 0758.621.395, de luni până vineri, între orele 8:30 – 16:00. Acestea sunt disponibile pentru femeile cu vârsta cuprinsă între 50 și 69 de ani, care locuiesc în județele Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Satu Mare și Sălaj.

Precizăm că aceste campanii se vor desfășura până la finalul anului în curs în locațiile fixe din județul Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.