Un bărbat din judeţul Cluj a fost arestat pentru tentativă de omor, după ce a lovit intenționat, cu mașina, două persoane, în localitatea Apahida. Una dintre persoane a ajuns în stare gravă la spital, informează publicaţia locală Foaia Transilvană.

Tentativa de asasinat a avut loc în apropierea unui bloc din Apahadia, judeţul Cluj. Un bărbat a intrat cu mașina, un BMW de culoare neagră, în două persoane, un bărbat și o femeie. Potrivit surselor judiciare, şoferul maşinii a intrat cu mașina de două ori în cele două persoane, cu intenția clară de a le ucide, arată publicaţia locală.

Femeia a fost strivită între mașină și gardul de protecție a spațiului verde. Ea a fost dusă de urgență la spital unde a fost internată cu un diagnostic foarte grav, ruptură de bazin și leziuni grave la organele interne.

Medicii legiști de la Institutul de Medicină Legală Cluj au stabilit că leziunile suferite de femeie au fost în măsură să îi pună acesteia, viața în pericol, notează Foaia Transilvană.

Ulterior, şoferul BMW-ului a fost prins şi arestat. Tribunalul Cluj a dispus arestarea pentru 30 de zile a lui Fodor Adam Damian, din Răscruci, pentru tentativă de omor și două infracțiuni de distrugere.

Pista urmată de procurori este de asasinat la comandă. „Fapta a fost săvârșită în urma dispute cu persoanele vătămate, referitoare la o sumă de bani”, au mai spus sursele judiciare citate.