Sursă foto: stiridecluj.ro

Taximetriștii care au muncit sâmbătă seara pe strada Memorandumului susțin că au fost hărțuiți de polițiști. Ei afirmă că între orele 00:07 și 02:00, polițiștii au venit pe Memorandumului și au împiedicat taxiurile să-și desfășoare activitatea conform legislației în vigoare, spunându-le să se miște, bătându-și joc de munca lor. Taximetriștii susțin că unul dintre polițiștii implicați are o „afinitate” pentru taximetriști și că, înainte de acțiunea respectivă, au fost sunați de către un polițist cu un număr privat care le-a spus: „O să vedem acțiune că prea multe pretenții aveți voi taximetriștii”.

OPRIREA INTERZISĂ între 04 23 == (adică între 23-04 semnul nu mai produce efecte, iar fiind banda BUS, poate fi utilizată doar de către TAXI noaptea, în conformitate cu OUG195/2002 ( circulația pe benzi) și Legea 38/2002).

Legea 38/2003 art 20 … taxiurile pot folosi banda de autobuz FĂRĂ A STÂNJENI CIRCULAȚIA AUTOBUZELOR (circulă doar 25N care nu folosește banda datorită convenției dintre Primărie CTP și Asociația Taximetriștilor”, a declarat un taximetrist. Acesta a spus cum erau alungați de mașina de poliție, precum oile de câinii de stână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.