Se va moderniza și lărgi Strada Răzoare din Florești, în apropierea complexului VIVO! Proiectul a fost pus în licitație pentru suma de 3.071.264,94 de lei. Această investiție va contribui la îmbunătățirea circulației rutiere în zonă.

„Pe strada Răzoare implementăm un proiect care are ca scop desființarea sensului unic, de asemenea lărgirea intersecției și lărgirea străzii care permite accesul la blocurile de deasupra acestei intersecții. Pe acest tronson am creat un trotuar tocmai pentru siguranța celor care locuiesc aici și ieșeau direct în carosabil. După lărgirea ei, un nou trotuar va fi creat pe partea cealaltă.

În partea terminală a străzii sunt prevăzute stațiile pentru mijloacele de transport în comun care ies din carosabil tocmai pentru a nu obtura traficul în momentul în care mijlocul de transport ajunge în stație. Unde, de asemenea, avem prevăzute noi parcări și stații pentru mașini electrice. Această investiție este necesară pentru a putea în primul rând înlesni circulația celor care locuiesc în această zonă. Noul Florești are nevoie de astfel de proiecte!”, precizează Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești.

Proiectul cuprinde: 2875 de metri pătrați de sistem rutier nou, 970 metri pătrați de trotuare, 595 metri liniari de canalizare pluvială, 575 de metri liniari de stradă nouă cu lățime de 6,00 metri pentru transport în comun, 2 stații de autobuz, 10 locuri de parcare, 2 locuri de parcare pentru stații de încărcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.