Cunoscut pentru discreția pe care o manifestă în legătură cu relațiile sale romantice, Vladimir Putin a fost dat în vileag de o renumită starletă de la Hollywood. Femeia a dezvăluit cum l-a vrăjit pe țarul de la Kremlin și cum s-a distrat cu el în timpul vizitei pe care a făcut-o la Moscova. De altfel, este de notorietate faptul că Vladimir Putin a invitat în Rusia, cel puțin în primii ani după preluarea puterii, numeroase staruri ale lumii artistice.

Vladimir Putin este cunoscut pentru discreția de care a dat dovadă în ceea ce privește viața sa amoroasă și legăturile cu femeile. Acesta a evitat, de-a lungul anilor, orice referire la relațiile sale romantice și la viața sa personală. Presa de scandal, fie din Rusia, fie din alte țări, nu a reușit decât să facă speculații cu privire la acest subiect.

Dar iată că, după mulți ani, Pamela Anderson, starleta din serialul Baywatch care înfierbânta mințile tinerilor în anii ‘80 – ’90, a povestit cum l-a fermecat pe Vladimir Putin în timpul vizitelor sale la Moscova. Ea a dat mai multe detalii despre această relație într-o carte autobiografică, în care a pomenit despre cum l-a vrăjit pe țarul de la Kremlin. Deși Putin nu a abordat-o direct, dând dovadă de timiditate, actrița a susținut că a primit numeroase informații potrivit cărora acesta o admira foarte mult.

„Eram la Kremlin, stăteam la masă și toată lumea era prezentă. Putin a venit în încăpere o singură dată, dar știa tot ce se petrecea. Primeam mesaje de la alte persoane care-mi spuneau cât de foarte încântat era Putin că eram eu acolo! Pot spune că s-a distrat de minune cu mine la Kremlin!”, a dezvăluit actrița, în volumul autobiografic intitulat „Love, Pamela”.

Pamela Anderson a divorțat de al cincilea soț

De curând, Pamela Anderson a divorțat de Dan Hayhurst, cel de-al cincilea său soţ, după doar 13 luni de căsătorie. Relaţia dintre Pamela Anderson şi Dan Hayhurst, care a lucrat pentru ea ca bodyguard, a fost presărată de probleme încă de la început. Fosta iubită a acestuia, Carey, a acuzat-o pe Pamela Anderson că i-a destrămat familia.

Actriţa, în vârstă de 54 de ani, a declarat că Dan Hayhurst nu e un partener de încredere şi este lipsit de caracter. Mai mult, o sursă din anturajul său a spus că relația celor doi era foarte tensionată.

„Lucrurile nu sunt deloc pe cale amiabilă între ei în acest moment, pentru că ea a decis că nu au nimic în comun, el nu a tratat-o ​​în felul în care a simțit că vrea să fie tratată”, a arătat sursa, citată de pagesix. com.