Sursă foto: Facebook/Satul Muntele Rece

Starețul Mănăstirii Muntele Rece din Cluj a fost destituit din funcție și interzis să oficieze slujbe, în urma unei relații neîmplinite. El a recunoscut că a trimis un videoclip indecent unei femei pe care o iubea, dar nu a vrut să se căsătorească cu ea deoarece ar fi trebuit să renunțe la funcția sa. Femeia s-ar fi răzbunat și a arătat filmarea respectivă Mitropoliei.

„I-am trimis femeii un clip video pentru că o iubeam și ea mă iubea pe mine. A vrut să ne căsătorim, dar eu nu am vrut să renunț la chemarea mea. Filmarea a ajuns la Mitropolie și am fost sancționat. Am fost dat jos din funcția de stareț și nu mai am voie să oficiez slujbe. Acum aștept să mă duc la Prea Înaltul (Mitropolitul Clujului) pentru a fi ascultat. Eu aș vrea să rămân călugăr, la Someșul Rece”, a precizat starețul.

Conform unor surse citate de Știri de Cluj, femeia a vizitat mănăstirea de câteva ori, iar cei doi au menținut legătura prin intermediul rețelelor sociale. Există suspiciuni că femeia ar fi utilizat imaginile pentru a-l șantaja pe stareț și că ar fi obținut până la 10.000 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.