”După reevaluarea ofertelor şi după respingerea contestaţiei de către Curtea de Apel Bucureşti, CNAIR a desemnat câştigătorul contractului pentru Lotul3 (Pietroasele-Municipiul Buzău) al Autostrăzii Ploieşti-Buzău (secţiune a A7)”, anunţă, luni, ministrul Transporturilor.

Sorin Grindeanu precizează că, după semnarea contractului, constructorul turc va avea la dispoziţie 1,15 miliarde de lei (fără TVA) şi 20 de luni pentru finalizarea lucrărilor şi deschiderea circulaţiei pe cei 13,9 km.

Grindeanu a precizat, de asemenea, că pe acest lot urmează să fie construite inclusiv 8 poduri şi un pasaj cu lungimea de 1,26 km.

La rândul său, directorul CNAIR, Cristian Pistol, a precizat că semnarea contractului pentru construcţia Lotului 3 al Autostrăzii Ploieşti Buzău (13,9 km), a intrat în linie dreaptă!

”Lotul Pietroasele-Municipiul Buzău a fost atribuit constructorului turc TEKFEN INSAAT VE TESISAT A.S. la valoarea de 1,15 miliarde de lei (fără TVA). După trecerea termenului legal de 10 zile, dacă nu vor fi depuse noi contestaţii, este posibilă semnarea contractului pentru construcţia ultimului din cele 13 loturi ale A7 finanţate din PNRR” a mai transmis Pistol.