Sursă foto: stiridecluj.ro

Ioan Bene, omul de afaceri care deține fostul hotel Continental din Cluj-Napoca, se confruntă cu riscul de a pierde controlul asupra acestuia, deoarece firma care administrează hotelul a intrat în faliment. Cu toate acestea, lupta lui Bene nu s-a încheiat, există șanse ca el să poată restaura frumusețea fostului hotel Continental.

Respinge, ca neîntemeiată, cererea de confirmare a planului de reorganizare al debitoarei NAPOCAMIN S.R.L., propus de creditorul MIXT LOGISTIC S.R.L. Respinge, ca neîntemeiate, cererile de confirmare a planului de reorganizare al debitoarei NAPOCAMIN S.R.L., propus de debitoare, prin administrator special.

Dispune intrarea debitoarei NAPOCAMIN S.R.L. în faliment în procedura generala şi desemnează în calitate de lichidator judiciar provizoriu RTZ & PARTNERS SPRL, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 64 din Legea nr. 85/2014”, este scris în decizia Tribunalului Comercial Cluj, potrivit informațiilor publicate de gazetadecluj.ro.

Sentința poate fi atacată la Curtea de Apel Cluj, ceea ce reprezintă o veste bună. Clădirea fostului hotel Continental este deținută de Napocamin. În mai 2004, compania cu același nume a vândut hotelul către SC Ardeleana SA din Alba Iulia, care se ocupa cu producția de încălțăminte și era condusă de omul de afaceri Dorel Tămaş.

În 2013, firma lui Ioan Bene a achiziționat clădirea pentru suma de cinci milioane de euro și a plătit renovarea exterioară a acesteia. În prezent, clădirea este cea mai scumpă din Ardeal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.