Vești bune pentru fanii emisiunii „Mireasa”! Show-ul matrimonial revine pe micile ecrane cu cel de-al șaptelea sezon. Anunțul a fost făcut chiar de către gazda emisiunii, Simona Gherghe. Când va începe îndrăgita emisiune TV?

Emisiune matrimonială „Mireasa” va reveni pe micile ecrane pentru cel de-al șaptelea sezon. Anunțul a fost făcut chiar de către prezentatoarea emisiunii, Simona Gherghe.

Astfel, începând cu data de 16 ianuarie, show-ul „Mireasa” va putea fi vizionat în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, la Antena 1.

„Mireasa” se întoarce cu cel de-al șaptelea sezon

„Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie.

Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând cu 16 ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice.

E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem pe 16 ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Vacanță cu ghinion pentru Simona Gherghe! Prezentatoarea TV ajuns la spital

Simona Gherghe a plecat alături de familia sa într-o vacanță de vis în Italia, în munții Dolomiți, însă fericirea le-a fost umbrită de faptul că prezentatoarea TV a ajuns la spital.

Aceasta a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care apare cu o mască de protecție pe față, deși nu este vorba de nicio infecție. Simona Gherghe a suferit o fractură la coaste, ceea ce ne facem să credem că s-a accidentat în timp de schia.

”Se mai întâmplă și de astea…”, a scris prezentatoarea emisiunii „Mireasa” pe Instagram.

Prezentatoarea TV are o familie foarte frumoasă alături de soțul său, Răzvan Săndulescu. Aceasta a spus că se bucură că au reușit să plece în vacanță, deoarece nu se întâmplă foarte des să petreacă momente împreună cu toții. Și au ales o destinație de vis, Ortisei, Val Gardena – Dolomites din Italia.