Selly a fost implicat într-un nou accident rutier. De data acesta, vinovat a fost chiar vloggerul. Imaginile au devenit virale imediat pe TikTok.

Selly a fost implicat într-un nou accident rutier

Vloggerul Selly a menționat că în timp ce se deplasa într-o coloană de mașini nu a fost atent la autovehiculul din față și nu a mai putut opri la timp.

„Încă unul băieți, încă unul. Pe față nu o lovisem până acum, numai pe laterale, pe spate… Na, îmi cer mii de euro scuze. Chiar nu am vrut. Era o coloană de mașini, s-a oprit brusc, eu nu am mai oprit”, a povestit Selly pe rețelele de socializare.

Tânărul nu este la prima abatere, el a mai avariat patru mașini în Bacău, când a mers la un concert, a lovit o mașină într-o intersecție a Capitalei sau a lovit autoturismul singur, într-o parcare.

„Eu uneori sunt prost rău de tot. Am făcut alt accident cu mașina. Mi-am lovit din nou mașina, nu că accident. Cel mai banal, cel mai stupid, cel mai penal accident din lume. E ceva de Stan și Bran, dar am bușit-o”, a declarat Selly pe pagina lui personală de socializare.