Sâmbătă, 27 mai, a fost o zi importantă și plină de emoții în familia Roxanei Hulpe. Prezentatoarea de la PRO TV și-a botezat fetița, iar tatăl ei, care este preot, a creștinat-o pe micuță.

Roxana Hulpe a născut la începutul lunii februarie o fetiță perfect sănătoasă. Sâmbătă, 27 mai, a avut loc botezul micuței Zora, iar aceasta a fost creștinată în aceeași biserică în care mama ei a fost botezată. Preotul nu a fost nimeni altul decât tatăl Roxanei Hulpe, astfel că ceremonia a fost una și mai emoționantă.

Petrecerea a avut loc la Cluj, într-un cadru de poveste, iar apropiații au venit să îi fie alături prezentatoarei în această zi specială. Amalia Enache a mers cu trenul, apoi cu avionul ca să ajungă la eveniment.

Cosmin Stan este nașul fetiței Roxanei Hulpe

De mai bine de doi ani încoace, Roxana Hulpe și Cosmin Stan formează o echipă bine sudată la pupitrul Știrilor PRO TV din weekend, însă prietenia lor trece și dincolo de studio. Mai precis, de ieri formează o familie extinsă, căci Cosmin și soția sa au botezat-o pe fetița Roxanei.

„O vom boteza la Gilău, la Biserica Adormirea Maicii Domnului unde slujește tata și unde am fost și eu botezată acum 33 de ani”, spunea Roxana Hulpe pentru TVMania.

Cosmin Stan, partenerul de prezentare al Roxanei de la Știrile Pro TV din weekend, declara înainte de botez: „Mă bucur foarte tare că am ajuns să fim și prieteni foarte buni, nu doar parteneri de pupitru! Și mă bucur și mai mult că ne-a făcut onoranta surpriză să ne aleagă nașii micuței Zora Rafila! Așa că da, relația noastră merge dincolo de studioul de știri și va ajunge, în curând, la stadiul de familie extinsă, practic, odată cu botezul fetiței. Ne întâlnim deseori și chiar am petrecut ultimul Revelion împreună”.

Roxana Hulpe, din nou la știri după ce a născut

Pe 29 aprilie, Roxana Hulpe a revenit la muncă, a prezentat știrile alături de Cosmin Stan. „Atenție, imagini care te pot afecta emoțional. Munți de grătare și o mare de distracție. S-a împărțit România de 1 Mai, iar colegii au surprins-o frumos. Așadar, suntem la știri până la 10. Cu de toate ?”, a scris în această dimineață Roxana Hulpe pe Facebook.

Extrem de fericită și emoționată, Roxana a declarat, imediat după naștere, că venirea pe lume a Zorei a purtat-o printr-un carusel de emoții. „Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi mulțumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii.

Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul. Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăcioasă și minunată!”, spunea vedeta de la PRO TV.