Primăria Arad a anunţat, vineri seară, că toate actele au fost actualizate, astfel că roata panoramică funcţionează în siguranţă.

 

”Roata panoramică funcţionează în siguranţă. Neplăcerile birocratice între firma care a adus roata panoramică la Târgul de Crăciun din Arad şi organele de control s-au finalizat cu succes, toate actele fiind actualizate”, a transmis Primăria Arad. 

 

Siguranţa vizitatorilor la târg care s-au dat în roată nu a fost niciodată pusă în pericol, dă asigurări Primăria Arad, care mai spune că a fost o problemă de natură birocratică remediată într-un timp scurt. 

 

„Roata panoramică avea inspecţia făcută, ultima dată în 21 iulie a.c., dar, din păcate, aşa cum s-a mai întâmplat şi în alte ocazii, unor funcţionari publici le este mai simplu să facă exces de zel şi să spună <NU> decât să găsească soluţii pentru rezolvarea problemei. Le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat pentru remedierea rapidă a situaţiei neplăcute, chiar acum în pragul sărbătorilor de iarnă”, a declarat Călin Bibarţ, primarul municipiului Arad.

 

Roata a fost oprită, joi, în urma unui control al ISCIR.