Invitați în podcast-ul lui Horia Brenciu, Irina și Răzvan Fodor au făcut spectacol. Cei doi s-au întors în trecut și și-au amintit, printre altele, și de momentul în care s-au cunoscut.

Sunt puțini cei care știu că înainte de a deveni soția lui Răzvan Fodor, mama copilului său și simpatica prezentatoare, Irina a făcut figurație. „Pentru un sandviș și 50 de lei pe zi”, a recunoscut frumoasa brunetă. Iar în cazurile cele mai bune 100 de lei și același sandviș.

„El avea rolul de patron al unui club, iar eu eram un iepuraș pe acolo, asistenta lui”
Pentru că era fâșneață și arăta foarte bine, a primit rol de figurație specială. A fost și momentul în care l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț. „Acolo l-am cunoscut pe Fodor, unde am primit 150 de lei. Și sandviș. El avea rolul de patron al unui club, iar eu eram un iepuraș pe acolo, asistenta lui, și-a amintit”, râzând, Irina.

Răzvan Fodor

„Pentru mine fundul e mai important ca orice pe lumea astea”

La rândul său, Răzvan a povestit că Irina a jucat foarte bine cele două propoziții pe care le-a avut de spus. Dar când s-a întors să iasă din scenă, lui Fodor i s-a aprins un beculeț.

„De-a lungul timpului eu am spus lucrul acesta în interviuri.

Pentru mine fundul e mai important ca orice pe lumea astea. Adică, fundul bate țâța. Avea un păr mult și negru, cu fundul ăla mare, eu am zis că e căluțul de la Ferrari. Ai văzut cum stă căluțul ăla?”, s-a destăinuit fără perdea Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor

„Acum arată foarte bine, dar eu o vreau cu fundul mai mare”

Artistul are și o dorință imensă care, din păcate, se pare că nu i se va îndeplini atât de curând. „Acum arată foarte bine, dar eu o vreau cu fundul mai mare. Eu tot căluțul ăla de la Ferrari o văd și acum”, a spus, serios, vedeta.

Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai închegate cupluri din showbizz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de 12 ani, iar din iubirea care-i leagă a venit pe lume, fetița lor, Diana.