Sursă foto: servuscluj.ro

Polițiștii de la Secția 8 de Poliție Rurală Huedin au salvat trei pui de câine care au fost legați cu un lanț de un copac și lăsați abandonați pe un câmp. Cei mici au fost preluați de o asociație de protecție a animalelor și vor fi oferiți spre adopție.

„Este trist să auzim că trei pui de câine au fost găsiți pe un câmp, legați între ei cu un lanț, slabi și dezorientați. E o situație reală, pe care colegii noștri, polițiști în cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au observat-o într-o postare media în această dimineață și au plecat la locația menționată.

La scurt timp, agentul șef principal de poliție Popa Călin, alături de Alin Bodea, ajutorul lui, ambii de la postul de poliție Mărgău au găsit cățeii în câmp, pe raza localității Mărgău. I-au hrănit, dezlegat și între timp, au sosit reprezentanții primăriei, alături de un medic veterinar.

Cățeii au primit îngrijirile de specialitate și au o stare de sănătate bună, spre fericirea noastră. Asociația pentru Protecția Animalelor „CEZAR”, din orașul Huedin a răspuns solicitării colegului Călin și i-a primit în grijã. Profităm să vă prezentăm micii „rătăciți”. Momentan sunt puțin speriați, dar cu siguranță dornici să ofere recunoștință sinceră, iubire și devotament”, au relatat, pe rețelele de socializare, reprezentanții IPJ Cluj.

Dacă doriți să adoptați un nou membru al familiei, nu ezitați să contactați reprezentanții asociației Cezar. Pe lângă faptul că veți avea parte de multă bucurie în viața voastră, veți putea ajuta și la salvarea unor vieți și la susținerea unor cauze importante.

„În fapt, considerăm situația în sine un abuz împotriva animalelor și vom cerceta circumstanțele acesteia, pentru a lua măsurile legale.Dacă sunteți martorii unor astfel de comportamente, este important să sesizați incidentele, pentru a putea preveni suferința prietenilor noștri necuvântãtori”,au mai declarat reprezentanții IPJ Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.