Sursă foto: depositphotos.com

Vremea se schimbă dramatic în Cluj. După mai multe zile în care vremea a fost propice pentru plimbări în aer liber în Cluj, weekend-ul aduce temperaturi negative.

Frigul revine puternic și afectează mai multe zone din țară, inclusiv Cluj.

Potrivit site-ului Accuweather, vremea se răcește semnificativ în Cluj, iar temperaturile negative se întorc pe timpul nopții.

Prognoza meteo pentru weekend în Cluj

Vineri, 6 ianuarie, Cluj se află sub cod galben de vânt puternic. Potrivit prognozei meteo, vântul va sufla cu o viteză de 44 km/h în Cluj-Napoca, iar temperaturile vor fi mai scăzute decât la începutul săptămânii. Temperatura maximă a zilei va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă va scădea la -1 grad Celsius.

Sâmbătă, 7 ianuarie, vremea va rămâne la fel de rece ca și în ziua precedentă. Temperaturile pe timpul zilei vor scădea la 4 grade Celsius, iar pe timpul nopții temperatura va rămâne sub pragul înghețului (-1 grade Celsius). Sunt așteptate câteva perioade de ploaie pe o zonă restrânsă, șansele de precipitații fiind de 25%.

Duminică, 8 ianuarie, temperaturile vor crește puțin, fiind așteptate 5 grade ziua și 0 grade noaptea. Cerul va fi predominant acoperit de nori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.