Prințesa Diana ar fi avut „inima frântă că s-a ajuns unde s-a ajuns”, a declarat Prințul Harry despre conflictul cu fratele său, Prințul William, într-un interviu acordat unui post de televiziune american.

Prințul Harry a spus că trebuie să existe „responsabilitate” înainte de reconciliere

El a declarat pentru Good Morning America că mama lor ar fi fost întristată de certurile din interiorul familiei regale, despre care a spus că au fost alimentate de presă, potrivit BBC.

De asemenea, el a exclus o întoarcere în Marea Britanie în calitate de membru al familiei regale.

Prințul Harry i-a spus jurnalistului Michael Strahan de la postul de televiziune ABC News că o întoarcere la o astfel de viață în cadrul Familiei Regale din Marea Britanie ar fi „imposibilă”.

„Este foarte trist, pentru că asta înseamnă, în esență, ruperea relației dintre noi”, a declarat Prințul Harry, într-un interviu despre cartea sa de memorii, Spare.

Harry face afirmații senzaționale în cartea autobiografică

În carte, prințul Harry spune că Diana ar fi acum tristă să vadă disputa dintre fiii ei, prințul Harry văzându-l pe William drept „dușmanul său arhicunoscut”.

El a vorbit și despre relația sa cu Camilla, regina consoartă, spunând că nu și-au mai vorbit de mult timp, dar că nu se gândește la ea ca la o „mamă vitregă rea”.

 Harry a spus că a simțit compasiune pentru ea pentru că era „a treia persoană din căsnicia părinților mei”.

Într-un interviu acordat duminică postului ITV, Harry acuzase familia regală că nu a reușit să o apere pe soția sa Meghan, inclusiv în controversa legată de un articol din ziarul lui Jeremy Clarkson.
Ducele de Sussex a declarat că „tăcerea este asurzitoare” în legătură cu articolul „oribil” din Sun de luna trecută.