Sursă foto: stiridecluj.ro

Primarul municipiului Turda intenționează să organizeze un eveniment grandios la inaugurarea sălii polivalente Turda Arena, pentru care se propune să aloce 600.000 de lei din bugetul public. Administrația locală din Turda planifică să desfășoare ceremonia de inaugurare a noii săli în weekendul 12-14 aprilie 2024, la care a fost invitată și artista clujeană Andra.

Bugetul total estimat pentru acest eveniment se ridică la 930.000 de lei (TVA inclus), din care municipalitatea din Turda va contribui cu suma de 600.000 de lei, iar diferența urmează să fie acoperită din sponsorizări, conform informațiilor prezentate de turdanews.net.

„Programul începe de vineri, va dura trei zile și debutează cu premierea tuturor sportivilor merituoși din Municipiul Turda, indiferent de ramura sportivă. Am făcut demersuri ca la acest eveniment să participe toate legendele din handbal și fotbal, sperăm că vor onora invitația.

Vor fi și jocuri pentru copii, street food, spectacol de drone și artificii, lasere, proiecții pe sala polivalentă, va fi un spectacol pe care până acum Turda nu l-a avut niciodată!”, menționează primarul Matei Cristian într-o intervenție la Radio Transilvania.

Andra face parte dintre artiștii care vor susține concerte la inaugurarea Turda Arena, eveniment la care locuitorii din Turda vor avea acces gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.