Sursă foto: stiridecluj.ro

Primăria Florești a câștigat un nou proiect, în valoare de peste 2 milioane de lei. Proiectul are ca scop modernizarea sistemului de iluminat public pe bază LED pe străzile comunei Florești.

Agenția Fondului de Mediu ne-a aprobat încă un proiect pentru modernizarea sistemulului de iluminat public.

Contractul de finanțare a fost semnat săptămâna trecută, astfel obiectivele de eficientizare și reducere a costurilor administrației locale sunt în curs de realizare.

Finanțarea va asigura înlocuirea corpurilor de iluminat învechite cu sisteme noi pe bază LED, montarea de sisteme noi acolo unde acestea lipsesc, respectiv sunt deteriorate.

Noutatea în această etapă (n.red. etapa a doua)  a procesului de modernizare o constituie introducerea posibilității de monitorizare de la distanță a modului de funcționare a echipamentelor, respectiv eficientizarea intervențiilor în caz de defecțiuni, prin tele-gestiune”, a afirmat edilul Bogdan Pivariu.

În această etapă vor fi modernizate șase străzi din satul Luna de Sus, iar în Florești vor fi incluse zonele străzilor Șesul de Sus, Urușagului, prof. D. Tăuțan, Porii, Catanelor, D. Mocanu, prof. Ioan Rus, Cetății, Florilor, Teilor, Stejarului, Fagului, Salcâmului, Cetatea Fetei, Sub Cetate, Muncitorilor, Poligonului, Abatorului, Tăuțiului și V. Gârboului. În prezent, se lucrează la proiectul tehnic care va fi ulterior scos la licitație.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.