Sursă foto: servuscluj.ro

Primăria Cluj-Napoca a hotărât să ofere vouchere pentru activități culturale elevilor din clasa a IX-a. Implementarea acestui program va începe începând cu anul școlar 2024-2025, iar valoarea voucherelor va fi de 600 de lei pe an pentru fiecare elev. În acest sens, regulamentul de funcționare al programului a fost pus în dezbatere publică.

„Prezentul Regulament stabilește cadrul general privind acordarea finanțării complementare unităților de invățământ preuniversitar de stat din municipiul Cluj-Napoca, în vederea susținerii financiare a elevilor din clasele a IX-a pentru achiziționarea de servicii și evenimente culturale. Grupul țintă vizat de aceasta finanțare îl constituie elevii din clasele a IX-a, înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență în unitățile de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Cluj-Napoca.

Scopul prezentului regulament este de a sprijini promovarea culturii naționale și universale în rândul comunități școlare, prin susținerea financiară a elevilor pentru achiziționarea de servicii și evenimente culturale precum concerte, intrări în muzee, cărți, publicați, materiale documentare sau excursii organizate cu tematici culturale sau istorice”, se precizează în regulament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.