Primăria Cluj-Napoca a inițiat o licitație publică pentru achiziționarea de servicii pentru un Studiu geotehnic dedicat proiectului „COMPLEX DE AGREMENT AQUAPARK ȘTRAND GRIGORESCU”, amplasat în localitatea Cluj-Napoca, pe Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 140A, județul Cluj. Valoarea estimată a contractului este de 79.000 de lei, fonduri provenind din bugetul local. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 27 mai 2024.

Viitorul aquapark va fi dispus pe o suprafață de peste 5 hectare, situată în vestul intravilanului municipiului Cluj-Napoca, pe malul sudic (stâng) al Someșului. Acesta va include un corp de clădire principal funcțional pe tot parcursul anului, care va găzdui vestiare, spații de alimentație publică, facilități de wellness și spa, sală de fitness, aerobic și cycling, precum și o serie de bazine acoperite.

În plus, complexul va cuprinde și o zonă de agrement în aer liber, accesibilă în timpul sezonului estival, ce va include piscine și bazine pentru copii și adulți, plajă în aer liber, clădire de acces și construcții independente destinate alimentației publice și spațiilor comerciale, alături de o parcare subterană cu 249 de locuri. Capacitatea estimată a complexului va fi de aproximativ 3.000 de persoane pe zi în timpul verii, dintre care 800 în interior și 2.200 în exterior.

Investiția este evaluată între 20 și 40 de milioane de euro, fonduri provenind din bugetul local. Proiectantul general este S.C. AE DEVELOPMENT S.R.L., iar managerul proiectului este Daniela Marișcu. Documentația de urbanism PUZ este realizată de AGORAPOLIS SRL. Aquatica Experience, un brand deținut de Daniela Marișcu, CEO al companiei Aqua Azur din Poarta Albă (Constanța), a fost contractată anterior de Primăria Cluj-Napoca în august 2022, pentru servicii de peste 133.960 de lei, prin achiziție directă, în vederea realizării unui studiu de fundamentare pentru proiectul aquapark-ului.

„Pionier al industriei agrementului din România, Daniela Marișcu este co-fondator și CEO al companiei Aqua Azur și fondatoarea brandului Aquatica Experience, investitor jurat în cadrul emisiunii „Imperiul Leilor” Pro TV, membru al Fundației Romanian Business Leaders”, transmite media național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.