Potrivit unor surse, polițistul clujean Victor Marc, care face parte din anturajul fostului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Mircea Rus, ar fi investigat pentru tâlhărie. Potrivit informațiilor, în timpul liber, polițistul lucra ca bodyguard la localul Tulua, fostul Byblos, care îi aparține lui Rus Mircea, fostul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, destituit din funcție în septembrie anul trecut. Fapta de tâlhărie ar fi investigată în cadrul Secției 2 Poliție Cluj Napoca.

În urmă cu aproximativ o lună, când era în tură la clubul menționat anterior, a bătut un client rrom și i-a smuls lănțișorul de aur de la gât. Reporterii Gazeta de Cluj au formulat o adresă către Inspectoratul de Poliție Județean Cluj pentru a obține date suplimentare despre acest subiect, iar atunci când instituția va furniza răspunsurile, ele vor fi date publicității.

În octombrie anul trecut, Mircea Rus a fost reținut de procurorii DNA Cluj pentru abuz în serviciu. Comisarii-șefi Sorin Daniel Graur, adjunctul șefului Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, și Paula Ioana Bob, șefa Serviciului Resurse Umane, sunt investigați pentru complicitate la aceeași infracțiune. Comisarul-șef Elek Marton, șeful Poliției Dej, este, de asemenea, investigat pentru abuz în serviciu, purtare abuzivă, instigare la fals intelectual și complicitate la abuz în serviciu, potrivit unui comunicat al DNA.

Potrivit anchetatorilor, în perioada mai-iunie 2021, suspectul Rus Mircea Ion, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, ar fi dispus, încălcând prevederile legale, împuternicirea suspectului Marton Elek pentru a conduce Poliția Municipiului Dej pentru a treia oară consecutiv, cu scopul obținerii unui folos atât patrimonial, constând în drepturile salariale aferente funcției pentru care a fost împuternicit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.