Platforma Perpetoo, care intermediază închirierea autovehiculelor de la proprietari, este disponibilă de la începutul lunii martie în alte trei oraşe, Târgu Mureş, Bacău şi Craiova, ajungând în 12 localităţi.

Platforma este activă din 2020 în Sibiu, Braşov, Oradea, Constanţa şi Suceava, după ce a fost lansată în 2019 la Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi.

Peste 4.000 de utilizatori activi au fost înregistraţi în Perpetoo, în trei ani de funcţionare, şi se estimează o creşte cu 30% a acestora, odată cu extinderea.

Numărul de zile de închiriere a crescut cu 300% în fiecare an de la lansare, iar numărul mediu de zile pentru o închiriere este de cinci zile, în timp ce tariful mediu de închiriere pe zi, este de 28 euro.

Serviciul de rent a car de la persoană la persoană este utilizat în România în special de turişti din Franţa, Spania, Germania, Italia, Belgia, dar şi de români din dispora care vin să îşi viziteze rudele şi prietenii.

Perpetoo este o investiţie de peste 450.000 euro a antreprenorului în turism Aurelian Marin, proprietarul agenţiei de turism Paradis Vacanţe de Vis și al hotelurilor Dana Resort şi Dana Holiday Club din Venus.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: Wizrom lansează MyWiz, serviciu automatizat de contabilitate