Ministerul Dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat un nou contract de finanțare cu municipiul Cluj-Napoca, depus prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență, în valoare totală de 3,5 milioane de lei.
Contractul vizează asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin amenajarea unor piste pentru biciclete și alte vehicule electrice ușoare și dezvoltarea rețelelor de mobilitate urbană, integrate și conectate prin soluții de transport ecologic.
Concret este vorba de amenajarea unei piste de biciclete în zona străzii Calea Turzii și strada Observatorului din cartierul Zorilor.

Ministerul Dezvoltării a mai semnat un contract de 768 de mii de lei cu comuna Recea Cristur pentru reabilitarea clădirii Consiliului local. De asemenea, Cămărașu va beneficia de 1,7 milioane de lei pentru creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice cu destinație de unități de învățământ la Școala Gimnazială Cămărașu. Și comuna Valea Ierii va beneficia de 804 mii de lei pentru reabilitare moderată a imobilului Club Valea Ierii.