Procurorii DIICOT Cluj au reținut vineri, 7 aprilie, pentru o perioadă de 24 de ore, trei inculpați, cercetați pentru trafic de droguri de risc și „efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive”. Ulterior, Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit anchetatorilor, încă din vara anului 2022, cei trei au stocat și au distribuit droguri mai multor persoane din județul Cluj.

În urma unui flagrant produs pe 6 aprilie, unul dintre inculpați a fost prins după ce a vândut aproximativ 800 de grame de droguri. În plus, Poliția l-a găsit conducând pe drumurile publice având permisul suspendat.

„În urma celor 8 percheziții domiciliare efectuate în cauză a fost descoperită și ridicată cantitatea de aproximativ 1,7 kilograme de canabis”, iar apoi au fost găsite într-o mașină peste 26 de kilograme de canabis și 18 kilograme substanță cristalină, a transmis DIICOT.

De asemenea, în urma perchezițiilor făcute acasă la inculpați, au fost confiscați peste 340.000 de lei și 4.000 de euro.

Foto: DIICOTIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7