Sursă foto: actualdecluj.ro

Primăria Cluj-Napoca a pus în dezbatere publică un nou regulament pentru acordarea facilităților la transportul public pentru persoanele vârstnice din oraș. Potrivit primarului Emil Boc, plafonul pentru acordarea gratuităților la transportul public va fi majorat, având în vedere creșterea punctului de pensie.

Cei cu pensii până la 2500 de lei vor putea beneficia de gratuitate pe toate liniile din luna februarie. Regulamentul poate fi consultat până pe 27 ianuarie 2023, iar persoanele interesate pot trimite sesizări, observații și puncte de vedere la adresa de email consultarepublica@primariaclujnapoca.ro sau înregistra adrese scrise la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetățeni sau la orice primărie de cartier. Primarul Emil Boc a anunțat că pentru anul 2023 sumele de la care se acordă gratuitățile vor fi majorate la 2500, respectiv 2750 lei.

(Extras din raportul de specialitate privind Regulamentul nou de acordare a facilităților pentru pensionari, sursă primariaclujnapoca.ro).

Noul Regulament va fi  supus atenției Consiliului Local, pesionarii putând beneficia de noile facilități din luna februarie,  a precizat primarul Emil Boc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.