Sursă foto: cluj24.ro

Un apartament de lux (penthouse) cu terase panoramice din Cluj-Napoca se vinde pe un site de imobiliare internațional, la o valoare de peste jumătate de milion de euro, în cartierul Europa, pe strada Eugen Ionesco.

„Locuirea la bloc într-un oraș mare și dinamic are avantaje certe dar nu rezolvă mai niciodată nevoia de spațiu în aer liber; tocmai de aceea penthouse-ul propus este o comoară pe piața imobiliară clujeană. Terasa panoramică de circa 100 metri nu oferă doar acces la aer, ci permite și amenajarea unei grădini suspendate (ceea ce la Londra se cheamă rooftop garden), o zonă în care doar priveliștea îți amintește că ești la înălțime nu și vegetația abundentă.

Jardiniere imense din lemn oferă umbră și verdeață zonelor de luat masa (dotată cu grătar) sau de relaxare, îmbiind la relocare pe terasă. De la dimineți de primăvară cu cântec cu guguștiuc până la seri de toamnă lângă ciuperca de căldură cu păturici pufoase pe genunchi, terasa devine adevărata inima a casei. Privirea zburdă liberă ca pasărea cerului peste acoperișuri de țiglă roșie și construcții mai noi, cuprinzând panoramic o parte din skyline-ul noului Cluj”, precizează agentul imobiliar în descrierea penthouse-ului.

Acesta are 190 de metri pătrați, din care 98 sunt utili, și dispune de 3 camere dispuse pe două niveluri, unite de o scară din stejar. La primul nivel se află 1 living, 1 dressing, 2 dormitoare cu baie, iar la al doilea nivel se află bucătăria cu loc de luat masa, o baie și un dormitor. Dormitoarele au terase „care aduc răcoarea dimineții în ceașca de cafea”, după cum spune agentul. De asemenea, proprietatea dispune de două locuri de parcare exterioare.

Potrivit anunțului, locuința are ferestre mari și finisaje de calitate. Mobilierul „în nuanțe coordonate din gama crem-bej” împreună cu șemineul decorativ și o masă din lemn african vor impresiona orice persoană care intră în acest penthouse. Cu toate acestea, nu toți vor putea să cumpere acest imobil, deoarece prețul este mare. Imobilul se vinde la 530,000 de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.